Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sijaitseva elinvoimainen ja vetovoimainen Auranmaan alue löytyy Varsinais-Suomen sydämestä. Turkuun on matkaa alle puoli tuntia ja pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Hämeenlinnasta tai Porista ehdit Auranmaalle parhaimmillaan reilussa tunnissa. Auranmaan viiden kunnan (Aura, Koski Tl, Marttila, Oripää, Pöytyä) alueella asuu lähes 20 000 asukasta.

Auranmaalla silmä lepää laakeilla peltoaukeilla ja mieli rauhoittuu metsän raikkaudessa. Ja kun kaipaat juttuseuraa, niin piipahda paikallisessa kuppilassa, saat sieltä kahvin lisäksi ystävällisen hymyn!

Maaseutu – kulttuurin kehto.

Naura vatsasi kipeäksi kesäteatterissa, löydä kiehtovia esineitä kotiseutumuseoista ja anna mielikuvituksesi lentää taidemuseoissa. Ja musiikki – anna sen soida vielä kotimatkalla.

Kaipaatko huvia? Löydä itsesi Marttilan kirppisrallista, SUP-lautailemasta Aurajoessa, tanssimasta Valasrannan tanssileirillä, kävelemästä pitkin Kosken raittia Kohauksen aikaan, herkuttelemassa Kyrön torilla ja hämmästelemässä maatalousnäyttely OKRAn suuruutta.

Hyvien kauppojen metsästäjille pienet uniikit putiikkimme tarjoavat ainutlaatuista designia, aitoja herkkuja ja edullisia kirpputoriaarteita. Melkeinpä mitä vain käyttötarviketta löydät taajamien sekatavarakaupoista ja rautakaupoista.

Liiku luonnossa!
Meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Lyhyitä jokipolkuja, erämaista retkeilyreitistöä, kiermultelevia jokia, kuohuvia koskia ja mutkittelevia pyöräreittejä. Talvella testaa pulkkamäen vauhti ja valaistujen hiihtolatujen luisto. Mikäli biologian tietämyksesi kaipaa kertausta, poikkea Luontokapinetissa.

Vietä ikimuistoiset juhlat idyllisissä juhlatiloissamme notkuvien lähiruokapöytien äärellä. Onnellisena ja väsyneenä paina pääsi tyynylle ja nauti pitkät unet maaseudun rauhassa.

Uskalla kokea mahtava maaseutu!

Vastaa